Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Terug naar de middeleeuwen tijdens bijzonder bedrijfsfeest

Ridders en hofdames op de ophaalbrug, een varken aan het spit in de eetzaal. In oktober is Kasteel Duurstede het decor van een middeleeuws bedrijfsfeest.

Holland Promotions, een evenementenbureau uit Alkmaar is gespecialiseerd in het verzorgen van dineravonden met een thema en organiseert de avond. Het middeleeuwse thema is daar één van. “Bij zo’n thema zoek je natuurlijk een middeleeuwse locatie. Kasteel Duurstede is dan perfect. Bovendien is in overleg alles mogelijk”, vertelt Paul Zonneveld van Holland Promotions.

Zo wordt het hele kasteel deze avond nog meer dan anders omgetoverd in middeleeuwse sferen. Ook staan er een workshop hoffelijkheid, een demonstratie met roofvogels en een spetterend eindfeest op het programma. “Zie het als een theatervoorstelling waarin je binnenloopt en zelf onderdeel van uitmaakt. Wij kijken er naar uit.”

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -