Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Lezers ND treden in de voetsporen van Bonifatius

Precies 1300 jaar geleden maakte Bonifatius zijn eerste evangelisatiereis naar Europa. Hij ging aan land in Dorestad, het huidige Wijk bij Duurstede. ND-lezers stapten onlangs in zijn voetsporen.

,,Wij organiseren jaarlijks meerdere activiteiten voor lezers rond een thema dat past bij onze christelijke achtergrond”, vertelt Elly Kamphuis. ,,Samen met het Wijkse comité Bonifatius-Dorestad-1300- jaar organiseerden we een dagtocht naar Kasteel Duurstede en het nabijgelegen Dorestadmuseum. Een bijzonder mooie combinatie.”

Na ontvangst met koffie en taart bij Kasteel Duurstede werd er een lezing over Bonifatius gehouden in het prieel. Vervolgens kon de groep rondkijken in de toren, de kasteeltuin of het museum bezoeken. ,,Het was prachtig weer, dus we hadden het enorm getroffen.” Na een gezamenlijke lunch op het binnenplein werd de dag afgesloten met een stadswandeling en bezocht de groep de Grote Kerk voor een orgelconcert en samenzang.

,,Dat je een Bonifatiustocht kunt organiseren naar een plek waar hij daadwerkelijk gelopen heeft is heel uniek. Het monumentale kasteel paste perfect in de sfeer van de dag. Onze lezers waren enorm onder de indruk en we hebben niets dan lof gehoord over de locatie. In oktober organiseren we de tocht daarom nogmaals.”

 

Foto: Nederlands Dagblad

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -