Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Terwijl de zon het kasteel bescheen, liep bruid Chantal samen met haar vader om de toren van Kasteel Duurstede richting het prieel. Waar bruidegom Nick al op haar stond te wachten.

"Het was precies zoals we hadden gehoopt", aldus Nick. Vader en dochter werden begeleid door het team van Kasteel Duurstede. "Mijn jurk was vrij groot en om het wat gemakkelijker te maken, liepen ze mee", vertelt Chantal. "Toen we bij het kasteel aankwamen zaten onze gasten al klaar. Eerst liep Nick naar voren. Mijn vader en ik kwamen daar vlak achteraan. Een bijzonder moment."

Het bruidspaar blikt dolgelukkig terug op de grote dag. "Alles is verlopen zoals wij dat wilden. We hebben ons geen moment druk hoeven maken. Alles was geregeld", vertelt Nick. Net als het bruidspaar hebben ook de gasten genoten van de trouwdag. Chantal: "Ze waren allemaal erg onder de indruk van het kasteel. Dat werd prachtig verlicht vanuit de gracht. Op het buitenplein stonden ook overal gezellige haardvuurtjes en fakkels. Kasteel Duurstede heeft onze hele trouwdag tot in de puntjes verzorgd."

Kasteel Duurstede is een van de oudste en mooiste kastelen van Nederland. Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een park. Alleen al de entree - via een ophaalbrug over de slotgracht - zorgt voor het échte kasteelgevoel. Met twee torens, verschillende zalen en een ruim overdekt terras heb je alle ruimte voor jullie grote dag.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -