Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Het nieuwe interieur van kasteel Duurstede vieren wij met grootste korting van 50% op de locatiehuur!

De vraag van de hedendaagse gast is anders. Recentelijk is het interieur van kasteel duurstede daarom opnieuw volledig vernieuwd en aangepast aan de wensen van de gast van nu.

Het kasteel is in een nieuw jasje gestoken met een mooi nieuw interieur, maar heeft zijn sprookjesachtige uitstraling behouden. Het kasteel bezit verschillende zalen met ieder een eigen sfeer. Er kunnen mooie diners plaatsvinden, maar ook intieme recepties. De zaal met openhaard brengt u in mooie en gezellige sferen. De balzaal is uniek in zijn soort en kan zorgen voor gezellige feesten waarbij gedanst kan worden. Het is een stervormige stenen zoldering met vier meter dikke muren. Het terras is een mooie locatie met uitzicht over de gracht. Deze mooie buitenlocatie is zeer geschikt voor feesten en partijen.

Vraag naar de mogelijkheden!

6104

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -