Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kerstdiner kroon op game-release Nixxes

Grotten, kastelen en ruïnes: het komt allemaal voorbij in de Tomb Raider-serie die draait om de avonturen van Lara Croft. Game-developer Nixxes Software uit Utrecht rondde onlangs de Xbox 360-versie van de nieuwste game af. En waar sluit je dan het jaar af? Juist, in een middeleeuws kasteel.

Gameliefhebbers keken al maanden reikhalzend uit naar de lancering van Rise of the Tomb Raider op 13 november. Het nieuwste avontuur van de avontuurlijke archeologe werd door Nixxes Software in samenwerking met game developer Chrystal Dynamics omgezet van Xbox One naar Xbox 360. Een flinke klus.

,,Zo groot zelfs dat we vorig jaar het aantal medewerkers hebben verdubbeld naar 34”, vertelt Linda Burgers. ,,Nixxes Software zet spellen van het ene platform om naar een ander platform. Nixxes is een van de weinige game developers in Nederland die aan de grote AAA-titels mee werkt. Als je zo’n spel dan afrondt, is dat een bijzonder moment.”

Met dubbel zoveel personeel vroeg het jaarlijkse kerstdiner om een grotere locatie. ,,We zochten een sfeervolle locatie die mooi aansluit bij het gevoel van de game”, zegt Linda. ,,De keus viel op Kasteel Duurstede. Ik was daar al eens met een bruiloft geweest en het is goed te bereiken vanaf Utrecht. Alle collega’s hebben nu al zin in. Ook omdat tijdens de welkomstborrel altijd de bonussen worden uitgedeeld!”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -