Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Evenement op eigen kasteeleiland spreekt aan

Business NLP Academy bestaat 20 jaar. Het jubileum werd groots gevierd in Kasteel Duurstede. ,,Een sfeervolle locatie die voor al onze klanten goed te bereizen was”, aldus mede-eigenaar Maaike Lemmens. 

Wie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en carrière een steuntje in de rug kan gebruiken, kan al twintig jaar terecht bij Business NLP Academy. ,,In de huidige tijd van faillissementen een mooie prestatie die gevierd mag worden”, aldus Lemmens. Zij versterkt inmiddels het bedrijf uit Naaldwijk dat twee decennia geleden door vader Jan werd opgericht. ,,We zochten een locatie die anders was, inspirerend. En dat is Kasteel  Duurstede zeker.” 

Het jubileum werd gevierd op een prachtig zonnige dag, dus het hele programma kon buiten plaatsvinden. ,,We hadden twee workshoprondes geregeld, met een trendwatcher en een dansmeester. Die laatste laat mensen ontdekken wat ze ervaren en voelen door hen na te ‘dansen’.”

Na de workshops werd de dag afgesloten met een walking dinner en een gezellige borrel. ,,De historische sfeer van Kasteel Duurstede is heel bijzonder, maar wat vooral aansprak was dat je al het ware een eigen eiland hebt.”


Foto's: La Luz Fotografie

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -