Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Ondersteboven aan de kasteelbrug

De zoektocht naar het mooiste kasteel van Nederland leidde Niels en Manon naar Duurstede. Het stel trad op een zonovergoten dag in het huwelijksbootje.

En dat kwam goed uit, want het bruidspaar koos namelijk voor een buitenbruiloft met de torens, kasteelmuren en de slotgracht als indrukwekkend decor. “We kwamen tegen de middag aan in Wijk bij Duurstede. Het dorpje zelf is al pittoresk en zo’n kasteel maakte ons sprookje helemaal compleet”, blikt Niels terug.
Al dreigde dat sprookje nog bijna in het water te vallen. “Toen we over de ophaalbrug liepen wilde ik mijn vrouw even helpen. Daarbij viel mijn corsage in het water. Eén van de medewerkers van Kasteel Duurstede heeft letterlijk op z’n kop gehangen om mijn corsage uit het water te vissen. Dat is pas service!”

Niels en Manon gaven elkaar vervolgens het ja-woord in het romantische prieel. Daarna volgde een fotoshoot en een borrel met hapjes op de binnenplaats. Tegen de avond konden Niels en Manon samen met hun gezelschap plaatsnemen op de binnenplaats voor het sharing diner met mediterraanse gerechten. De avond werd afgesloten met een groot feest. “Kasteel Duurstede had ons supergoede tips gegeven voor een band en dj. Onze band was ’s middags bij binnenkomst een groot succes en de dj wist er een fantastisch feest van te maken. Wij hebben enorm genoten van onze grote dag!”

Niels en Manon

 

 

Foto: Elaine Bruidsfotografie

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -