Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Bezoek Kasteel Duurstede tijdens Open Monumentendag

Kasteel Duurstede opent ook dit jaar haar poorten tijdens Open Monumentendag. Op zaterdag 8 en zondag 9 september ben je van harte welkom om het kasteel te bewonderen en meer te ontdekken over haar historie.

Wist je bijvoorbeeld dat de vierkante donjon oorspronkelijk gebouwd is als woontoren? Dat gebeurde in 1260 door Zweder van Zuijlen. De ronde toren is later opgetrokken door bisschop David van Bourgondië. Hij legde bovendien wallen en verdedigingswerken aan om ongewenste indringers buiten te houden. Maar er valt nog veel meer te ontdekken over het kasteel en als je er nog niet geweest bent is het zeker de moeite waard om ook eens het gerestylde interieur te bewonderen. Kijk op www.openmonumentendag.nl voor meer informatie.

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -