Direct contact  Bel 088 - 000 15 10


Kasteel Duurstede

Open Toptrouwlocatieroute

Toptrouwlocaties organiseert de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens deze nationale open dag opent Kasteel Duurstede samen met 210 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland hun deuren.

De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Het is immers voor velen de dag van hun leven en de locatie is allesbepalend. Dus zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan naar de open dag en laat je inspireren. Al onze locaties zijn geschikt voor jullie complete huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot spetterende feestavond!

Graag ontvangen wij jullie met een drankje voor een rondleiding en geven wij jullie graag meer informatie. Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locatie! Vooraf aanmelden is niet nodig. Zijn jullie van plan om meerdere locaties te bezichtigen en maak jij gebruik van de Open Toptrouwlocatie Routeplanner? Meld je dan aan op de website van Open Toptrouwlocatie Route.

Ik kom kijken!

Wanneer:    zaterdag 26 januari 2019
Tijden:         11:00 - 16:00 uur
Adres:         Langs de Wal 6-7 - Wijk bij Duurstede

Je kunt op deze dag ook terecht bij de volgende locaties:

Hoeve Sparrendam
Veenwal 6 - Hoevelaken

Het Oude Stadhuys
Markt 1 - Gouda

Het Spaansche Hof
Westeinde 12 - Den Haag

Centraal Ketelhuis & Het Oude Magazijn
Soesterweg 320 - Amersfoort

Kasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6 - Barneveld

Plan een bezichtiging

Kunnen jullie er tijdens de open dag niet bij zijn? Je bent ook op andere dagen van harte welkom om Kasteel Duurstede van binnen te bewonderen.

Plan een afspraak in

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther du Pon -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -