Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteel weer open voor publiek

Het voorjaar is in volle gang en dat is het sein dat Kasteel Duurstede weer open gaat voor publiek.

Tot en met oktober kun je van dinsdag tot en met zondag het kasteel bezoeken, mits er op dat moment geen huwelijken of andere evenementen plaatsvinden. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je bovendien op het terras terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast is er de komende maanden elke zondagmiddag wat te beleven in het kasteel. Van theater tot muziek, van kunst tot kinderspelen en van markten tot evenementen.

Zo kun je zondag 17 april genieten van de band "Rockadile". De band staat bekend om dansbare muziek wat ze met aanstekelijk enthousiasme brengen

Bekijk de volledige programmering voor het seizoen op de website van Stichting Kasteel Cultureel.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -