Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Open huis voor bruidsparen

Op zondag 1 september 2024 organiseert Kasteel Duurstede van 11:00 tot 14:00 uur een open dag speciaal voor aanstaande bruidsparen. Zijn jullie op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor jullie grote dag? Meld je aan en ontdek een sprookjesachtig kasteel als decor voor jullie grote dag. Klik op onderstaande button en meld je vooraf aan!

Aanmelden open dag


Kasteeleiland met slotgracht en ophaalbrug
Kasteel Duurstede is één van de meest romantische trouwlocaties van Midden Nederland. Het kasteel ligt op een eigen kasteeleiland met een slotgracht en ophaalburg, heeft een prachtig interieur en is goed bereikbaar voor al jullie bruiloftsgasten. Tijdens de open dag leiden we jullie rond door trouwlocatie Kasteel Duurstede en ontdek je of het middeleeuwse kasteel bij jullie perfecte plaatje past.

Complete huwelijksdag op Kasteel Duurstede 
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Wist je dat je met mooi weer ook buiten op het landgoed in het romantsich prieeltje kunt trouwen? Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie. Natuurlijk staan wij deze dag klaar met een glaasje bubbels om jullie te ontvangen! Stiekem al benieuwd? Bekijk onderstaande rondleiding en neem alvast een kijkje binnen.

Trouwen in Kasteel Duurstede

 
Liever op een andere dag bezichtigen?

Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 29 september 2024
- Zondag 27 oktober 2024
- Zondag 24 november 2024

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen?
Dat kan natuurlijk! Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Plan een bezichtiging

 Bekijk ook eens deze andere trouwlocaties:

- Het Oude Magazijn
Centaal Ketelhuis
Kasteel De Schaffelaar
Oranjerie Hydepark
Hoeve Sparrendam
De Veenderhoeve

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -