Direct contact  Bel 088 - 000 15 10

Open Dag voor bruidsparen

Op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie bruiloft? Kom zonder afspraak langs bij Kasteel Duurstede! Zondag 26 mei staan de deuren wagenwijd open tussen 13:00 en 16:00 uur.

Kasteeleiland met slotgracht en ophaalbrug
Kasteel Duurstede is één van de meest romantische trouwlocaties van Midden Nederland. Het kasteel ligt op een eigen kasteeleiland met een slotgracht en ophaalburg, heeft een prachtig interieur en is goed bereikbaar voor al jullie bruiloftsgasten. Tijdens de open dag leiden we jullie rond door officiële trouwlocatie Kasteel Duurstede en ontdek je of het middeleeuwse kasteel bij jullie perfecte plaatje past. De drankjes staan al klaar. Tot dan!

Lees meer over Trouwen in Kasteel Duurstede

 

Complete huwelijksdag op Kasteel Duurstede 
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Wist je dat je met mooi weer ook buiten op het landgoed kunt trouwen? Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie.

Bekijk Best Wedding Deal

 

Kom ook kijken bij de volgende locaties:
Kasteel de Schaffelaar (Stationsweg 6 – Barneveld)
Het Oude Stadhuys (Markt 1 – Gouda)
Centraal Ketelhuis (Soesterweg 320 – Amersfoort)         
Het Oude Magazijn (Soesterweg 320 – Amersfoort)
Hoeve Sparrendam (Veenwal 6 – Hoevelaken)
Het Spaansche Hof (Westeinde 12 - Den Haag)


Kom gezellig langs en laat je inspireren! Kan je deze dag niet, maar wil je wel graag de trouwlocatie van jouw dromen bezichtigen? Plan een ander moment om de locatie te bezoeken.

Plan een bezichtiging

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther du Pon -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -