Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Best Party Deal: compleet feest voor één scherpe prijs

Een feest organiseren was nog nooit zo makkelijk (én aantrekkelijk). Kasteel Duurstede introduceert namelijk de Best Party Deal. Dat is een compleet feest voor één scherpe prijs van € 49,95 per persoon!

De Best Party Deal is inclusief alles wat nodig is voor een geslaagd feest. Dat begint natuurlijk bij onze toplocatie. Met Kasteel Duurstede heb je jouw een eigen kasteel inclusief slotgracht, sfeervol ingerichte kasteeltorens en een prachtige binnenplaats.

 


Op het kasteeleiland staat een vriendelijk bedieningsteam klaar om jullie een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. De DJ en geluidsinstallatie? Die regelen wij! Ook de hapjes (koude en warme bittergarnituur en tafelgarnituur) en drankjes (onbeperkt binnenlands arrangement) zijn bij de prijs inbegrepen.

Met de Best Party Deal weet je precies waar je qua kosten aan toe bent en hoef je zelf  niets te regelen. Nou ja, het enige wat je nog moet doen is je gasten uitnodigen! Meer weten of reserveren? Neem contact op via 088 - 000 15 10 of via het contactformulier.

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -