Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

‘Perfecte locatie voor een sprookjesbruiloft’

Stel je voor. Je rijdt in een oldtimer langs de rivier de Lek richting jouw eigen kasteeleiland. Tussen de bomen door zie je de middeleeuwse muren en de kasteeltorens al opdoemen.

Samen met je partner loop je de ophaalbrug over. Op de binnenplaats vormen familie en vrienden een erehaag. De trouwambtenaar chud je de hand en neemt je mee naar het prieel. En terwijl je elkaar onder de kasteeltoren het ja-woord geeft, schijnt de zon tussen de bomen door over de slotgracht. Trouwen in Kasteel Duurstede is magisch. De locatie wordt door kenners gerekend tot de  tien mooiste kastelen van Europa en was vorig jaar volgens toptrouwlocaties.nl de op één na populairste trouwlocatie van Nederland.

Je kunt er jullie volledige trouwdag doorbrengen. Van ceremonie tot diner en van receptie tot feest. “Dit is de perfecte locatie voor een sprookjesbruiloft”, vindt Elsie Pam  Pereda, die trouwde met haar Rick. “Het team is heel professioneel en alles verliep naar wens. Bedankt voor de samenwerking en de onvergetelijke bruiloft.” Het kasteel beschikt over twee sfeervol ingerichte torens met onder meer een trouwzaal en zalen die zich goed lenen voor een feest.

Niet alleen bruidsparen zijn enthousiast,  maar ook fotografen. “Relaxte sfeer en spannend licht!”, vindt bijvoorbeeld Marcel Kolenbrander van Hands Trouwfotografie.

 

sprookjesbruiloft

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -