Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

deTesters genieten van gevarieerd personeelsdiner

Of het nu gaat om een etentje of vakantie: steeds meer mensen checken eerst reviews voordat ze boeken. Dat deed deTesters ook. Aangemoedigd door de ervaringen van twee bedrijven waar de Testers veel mee samenwerkt, besloot de onderneming om ook een personeelsdiner bij Kasteel Duurstede te organiseren.

deTesters is gespecialiseerd in het technisch testen van software. ‘Wij willen goed zorgen voor ons personeel en daar hoort jaarlijks een gezellig personeelsuitje met partners bij”, vertelt directeur Huub Jansen.
“We zochten een locatie met een goede sfeer die bovendien goed te bereizen is vanaf Utrecht, waar ons bedrijf gevestigd is. Kasteel Duurstede beantwoordt daaraan. Zeker als het ‘s avonds donker wordt is het kasteel met de ophaalbrug ervoor echt een plaatje. Als directie waren we verkleed als heuse kasteelheren en hebben we de collega’s op de binnenplaats verwelkomd met een hapje en een drankje.

Het leuke aan de locatie is dat er maar liefst vier verdiepingen zijn. Het diner zelf bestond uit vier gangen die ieder op een andere verdieping en op een andere wijze geserveerd werd. Dat vonden de mensen fantastisch. Tijdens de ene gang sta je gezellig te kletsen aan statafels en de volgende zit je aan chique tafels en wordt het netjes uitgeserveerd. De entourage is gewoon geweldig.”

kasteel duurstede

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -