Direct contact  Bel 088 - 000 15 10

Vier Pinksteren op het kasteel

Met muzikale optredens op de zondag en een leuk activiteitenprogramma op maandag tijdens de Dag van het Kasteel.

Zondag 15 mei | 1e Pinksterdag

Geniet van een optreden van Chasin' Fingers Plus. Deze  drie heren spelen in alle mogelijke stijlen, waaronder Jazz, Easy Listening, Ballads, Blues, Funk en Latin. De band heeft als basis een sterk improviserend karakter. Al hun songs worden met alle muzikale ervaring en kennis ter plekke omgezet in complete arrangementen, waardoor elk optreden weer totaal anders en steeds verrassend uitpakt. Zij spelen van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Zondag 16 mei | 2e Pinksterdag

Proef het Verleden op Kasteel Duurstede tijdens de Dag van het Kasteel.

Jong en oud kunnen de geschiedenis van het kasteel beleven met een leuk activiteitenprogramma. Het terras en kasteel is van 11.00 tot 17.00 geopend. In de Donjon en de buitenruimte kunt u de expositie van “De KunstStad” bezichtigen. 

Vanaf 14.00 uur kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en drankje ook op andere manieren “proeven” aan het verleden. De Stichting Castellum is aanwezig met informatie over archeologische vondsten.

Iedereen kan een lekker biertje van Stadsbrouwerij De Dikke proeven en de medewerkers vertellen graag iets over het ambachtelijk brouwproces.  Kinderen kunnen zich inleven in het verleden in de voorleeshoek met spannende boeken van de bibliotheek over ridders en kastelen.

Een mysterieuze dame, oude bekende van David van Bourgondië zal ook aanwezig zijn. Om de sfeer compleet te maken zal troubadour Boudewijn Hansen die middag ook acte de présence geven!

Toegang tot het kasteel is gratis. Meer info via www.kasteelcultureel.org

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -