Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteeleiland geopend

Elke zondagmiddag is Kasteel Duurstede tussen 11.00 en 18.00 uur geopend voor publiek. Kom kunst kijken, koffie drinken op ons terras en geniet van inspirerende optredens!

Zondag 25 september

Zangeres Maartje de Bruin en gitarist Sander Thus zijn een duo (Lara Leaves), maar klinken als een volledige band! Ze verrassen je met hits uit ruim 60 jaar pophistorie. Van Elvis tot Adele en van de Beatles tot Kenny B! Tijd: 14.00 - 17.00 uur

Zondag 2 oktober

De Dave Chavez band neemt je mee op een swingende muzikale reis langs de bakermat van soul, rythm en blues. Doe je ogen dicht en waan je zelf in Chicago of Texas. Gewoon op het terras van Kasteel Duurstede.
Tijd: 14.00 - 17.00 uur

Meer informatie

www.kasteelcultureel.org

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -