Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

'Firstlook-moment op de ophaalbrug was geweldig'

Sprookjesachtig. Zo omschrijven Puck en Mat hun trouwdag. Het kersverse bruidspaar trouwde onlangs in Kasteel Duurstede.

Het stel was op zoek naar een mooie locatie toen ze Kasteel Duurstede vonden. “We wilden graag de ceremonie, het diner en het feest op één plek. We vonden Kasteel Duurstede eigenlijk al gelijk super mooi. Het is zo indrukwekkend en je hebt het kasteel helemaal voor jezelf die dag. Precies wat je wilt op je trouwdag!” Het paar had het kasteel zelfs extra lang voor zichzelf. “Wij wilde heel graag het firstlook-moment op locatie. Dat was geen probleem. Ik zag Mat voor het eerst in zijn trouwpak op de ophaalbrug naar het kasteel. Een prachtig en emotieel moment!”


 
Foto: Dieke Penders Puur en Mooi Fotografie

Ook de rest van onze trouwdag was indrukwekkend. “Onze gasten waren enorm onder de indruk van de locatie en het diner, maar dat is niet zo gek als je bruiloft plaats vindt in een eigen kasteel. We hadden de ceremonie, het diner en het feest in verschillende zalen, waardoor we onze gasten elke keer weer konden verrassen. Dat is het voordeel als je het kasteel voor jezelf hebt. Je kunt echt alle kanten op, zowel binnen als buiten.” De ruimte in het kasteel kwam Puck & Mat ook goed uit. “Wij hebben een dochter van drie maanden. Kasteel Duurstede heeft een aparte ruimte voor haar ingericht. Zo kon zij met haar oppas gewoon aanwezig zijn op onze grote dag. Echt heel fijn!”

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om te trouwen in Kasteel Duurstede? Neem contact op! Wij helpen je graag op weg.

 

Neem contact op

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -