Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Mooie rapportcijfers van onze zakelijke gasten 

Zo vlak voor de zomer worden rapportcijfers belangrijker dan ooit. Ook Kasteel Duurstede vraagt voortdurend om beoordelingen van zakelijke gasten. De balans opmakend kunnen we met gepaste trots vaststellen dat we het bepaald niet slecht hebben gedaan.

,,Een fraai historisch gebouw en leuk dat de verschillende onderdelen op verschillende etages kunnen plaatsvinden,’’ reageert Sjouke Kazemier namens de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde. De styling en inrichting van het kasteel kreeg maar liefst een 10, terwijl alle andere facetten zoals flexibiliteit en gastvrijheid, eten en drinken en service allemaal een 8 of hoger scoorden.

Ook de recensie van VWR International BV liegt er niet om. ,,Een prachtige locatie die nog lang in onze herinnering zal blijven. Net als de service van de medewerkers! We kijken terug op één van de mooiste feesten tot nu toe.’’ 

Dormac Import BV is lovend over de kwaliteit van het genoten buffet. ,,De kwaliteit was uistekend. Het buffet was heerlijk en goed verzorgd. Ook aan de verzoeken van vegetariërs en gasten met speciale dieetwensen werd goed gehoor gegeven.’’

Voor alle reviews geldt dat ze eens te meer bewijzen dat Kasteel Duurstede de ideale plek is voor een bedrijfsfeest, symposium, vergadering of ander zakelijk evenement. Ook een evenement organiseren? Neem contact met ons op via 088 - 000 15 10 of per
e-mail.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -