Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Romeo & Julia komen tot leven in Kasteel Duurstede

Het wereldberoemde toneelstuk van Romeo en Julia mag dan ruim vijf eeuwen oud zijn, het verhaal over onbereikbare liefde, verlangens, families, trouw, haat, en romantiek inspireert nog altijd.

Dat bleek maandag 22 juni en woensdag 24 juni tijdens twee theatervoorstellingen van theatergezelschap Toi Toi Toi.

Kasteel Duurstede was een perfect historisch decor voor deze drukbezochte voorstellingen. De bezoekers genoten van zowel klassieke als moderne teksten, een romantische muzikale balkonscène en optredens van meerdere Romeo’s en Julia’s. Als klap op de vuurpijl gaf ‘Shakespeare himself‘ uitleg over wat hij nu precies bedoeld heeft met het stuk.


Kasteel Duurstede zet sterk in op het versterken van de culturele en toeristische functie. Want van zo’n prachtig kasteel moeten zoveel mogelijk mensen kunnen genieten. Ook een idee voor een voorstelling of ander cultureel of maatschappelijk evenement in het kasteel? Neem contact op met de Stichting Kasteel Cultureel via 06-31674505.

 

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -