Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Roy en Emily beleven hun droombruiloft op Kasteel Duurstede

 

Bijna twee jaar later dan gepland, was het nu eindelijk zover; dé grote dag van Roy en Emily! De vonk sloeg 13 jaar geleden over in de kroeg van hun gezamenlijke vriend. Na hun bezoek aan de open dag wisten ze het zeker: JA, wij willen trouwen in Kasteel Duurstede! Ze blikken hier nu met veel liefde op terug.

 

Roy en Emily: ‘’Het leek ons een sprookje om in een kasteel te trouwen. Op onze trouwdag hadden we de hele dag exclusief toegang tot het kasteeleiland met al onze gasten. In Ierland zijn ook veel kastelen, dus dit vonden we een mooie verbintenis. Evenals dat Kasteel Duurstede echt op een eiland ligt, omringd met water en groen, aangezien we zelf ook allebei op een eiland geboren zijn." Roy komt namelijk uit Ierland en Emily uit Curaçao.

 

De nacht voor de bruiloft hebben Roy en Emily afzonderlijk van elkaar doorgebracht. Beide in een ander hotel in Wijk bij Duurstede. Roy met vrienden uit Ierland en Emily met haar familie uit Curaçao. Na een rustig ontbijt, haar en make-up is Emily opgehaald door de beste vriend van Roy met hun eigen oldtimer. Hij bracht haar naar Kasteel Duurstede waar ze met veel spanning werd opgewacht door Roy en alle genodigden voor de ceremonie. Emily vertelt: ‘’We trouwden buiten in het prieel. Hier was het de perfecte dag voor, het zonnetje straalde mooi tussen de bomen door en er stonden toevallig ook een aantal aalscholvers naast. De ceremonie was ook het eerste moment dat Roy mij zag. Het moment dat ik kwam aanlopen en door mijn moeder werd weggegeven was zo’n bijzonder mooi moment. Tijdens de ceremonie waren er veel hoogtepunten te benoemen, maar het meest mooie was toch wanneer we elkaar het ja-woord gaven en het zowel regende als dat er zonneschijn was, waardoor Ierland en Curaçao weer bij elkaar kwamen."

 

Emily vervolgt: "Na de ceremonie hebben we een toost uitgebracht en de bruidstaart aangesneden. Toen was het tijd voor de fotoshoot. Er zijn veel mooie foto’s van ons gemaakt, zowel buiten het kasteeleiland als in het kasteel. Na de fotoshoot was het tijd voor de BBQ. Door het mooie weer kon dit gelukkig doorgaan. Het alternatief was een sharing diner binnen. Na het eten kwamen de avondgasten binnendruppelen en kon het feest, na onze openingsdans, losbarsten. Uiteindelijk zijn we samen teruggegaan naar het hotel om na te genieten van deze mooie dag."

 

 

 

Roy en Emily:"We konden ons geen mooiere dag wensen en zijn iedereen super dankbaar voor deze onvergetelijke dag! Het plaatje klopte en alles verliep perfect. Vooraf dachten we dat deze dag veel stress zou opleveren, maar eigenlijk is de dag heel ontspannen verlopen en dat is vooral te danken aan de goede samenwerking tussen onze ceremoniemeesters en de organisatie bij Kasteel Duurstede. Achteraf hebben wij veel complimenten gekregen over de locatie en het eten. Onze grote complimenten dus aan de organisatie die ons een onvergetelijke dag heeft bezorgd.’’


Ook trouwen op Kasteel Duurstede? Neem contact met ons op of meld je aan voor de 
eerstvolgende open dag.

 

 

Check hier hoe het werkt
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -