Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Russische bruiloft in Kasteel Duurstede

De winter is geen populair trouwseizoen, toch zijn er grote voordelen. Zo heb je veel minder concurrentie bij het boeken van een DJ, fotograaf of trouwlocatie. Maar het is vooral een seizoen dat in het teken staat van gezelligheid, romantiek en een feestgevoel.

Maarten en Julia kozen recent voor een winterbruiloft in Kasteel Duurstede. ,,Julia komt uit Rusland. Rond deze tijd van het jaar konden de gasten makkelijker vrij krijgen om bij de bruiloft aanwezig te zijn”, vertelt Maarten. ,,Het was echt een magische dag. Overdag was het licht prachtig voor de foto’s en ‘s avonds werden de gasten uitgenodigd voor een midwinterbarbecue in de kasteeltuin. ,,Dat was heel speciaal. Met z’n allen rond de vuurkorven. Dat geeft enorm veel sfeer.” 


Maarten en Julia waren erg tevreden over de organisatie van Kasteel Duurstede. ,,We werden echt ontzorgd. Alle ruimtes waren precies ingericht zoals we voor ogen hadden en ook tijdens de dag zelf werden we goed ondersteund. We hoefden nergens naar om te kijken.” 

Tijdens de bruiloft was er uiteraard ook ruimte voor Russische tradities. Zoals het breken van een brood door het bruidspaar. Volgens de traditie is degene die na het breken het grootste stuk in handen heeft de ‘baas’ in de relatie. Maarten lacht: ,,Drie keer raden wie dat was!”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -