Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Shanghai Thirties in Kasteel Duurstede

Met een internationale achtergrond moet je natuurlijk iets doen tijdens je huwelijksdag. Kwinten en Beija Bosman kozen voor een thema: Shanghai Thirties en kregen een dag vol bijzondere persoonlijke momenten. 

''Tijdens het voorbereiden van onze huwelijksdag kwamen we erachter dat we veel talenten in onze omgeving hebben'', lacht Kwinten. ''Zo heeft één van onze tantes onze trouwringen gesmeed en verzorgde een ander de huwelijksceremonie.''

Eigenlijk was de grote dag van Kwinten en Beija een aaneenschakeling van zulke bijzondere momenten. Neem bijvoorbeeld de grande entree van het bruidspaar bij Kasteel Duurstede per Chinese fietstaxi, een knipoog naar de roots van Beija. Dat moment werd extra feestelijk door een verrassingsoptreden van twee broer en een vriend van Kwinten. ''Zij speelden op hun saxofoon, hoorn en trompet toen we bij het kasteel aankwamen.''

En dan waren er nog de speeches van familieleden en muzikale bijdragen van familie en vrienden. ''Het was van begin tot eind heel bijzonder. De locatie droeg daar aan bij en paste perfect bij onze stijl. Het kasteel ligt middenin de natuur, met een mooie tuin eromheen. Daar waren we echt voor gevallen. We konden in alle rust genieten van onze bruiloft.''

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -