Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Sinterklaas logeert in Kasteel Duurstede

Sinterklaas is weer in het land! Natuurlijk moet de Goedheiligman tijdens zijn verblijf in Nederland ergens slapen. Gelukkig vond hij een plekje in Kasteel Duurstede.

Hier woont hij tijdens de voorbereidingen voor Pakjesavond. Natuurlijk willen we dit leuke feit met iedereen delen. Daarom mag iedereen op zaterdag 3 december een kijkje nemen bij Sinterklaas in huis. Om 16.00, 17.00, 18.00 én 19.00 uur gaat de ophaalbrug van het kasteeleiland omlaag en kun je een kijkje komen nemen in het SinThuis.

Kaartjes voor dit bezoek (à 1 euro ) zijn vanaf donderdag 24 november te koop bij de VVV. Meer informatie via deze website

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -