Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteel Duurstede scoort een 8,9 in 2015

2015 was een jaar vol veranderingen voor Kasteel Duurstede. Het kasteelinterieur onderging een metamorfose en de culturele, maatschappelijke en toeristische functie van het kasteel is versterkt. Het resultaat mag er zijn. We kregen namelijk veel positieve reacties en mooie rapportcijfers van gasten. Gemiddeld kwamen we in 2015 uit op een 8,9 als beoordeling en 100 procent van de mensen die een review schreef, beveelt ons aan.

Het afgelopen jaar viel er van alles te beleven in en om Kasteel Duurstede. Zo hield het ministerie van Veiligheid & Justitie een symposium in Kasteel Duurstede over hypermoderne middelen om inlichtingen in te winnen. ,,Deelnemers stellen zo’n historische locatie altijd erg op prijs. Stel dat het programma hen even wat minder aanspreekt, dan compenseert de locatie dat ruimschoots”, vertelde organisator Bob Stap. Ook veel bruidsparen zijn enthousiast. ,,Een toplocatie. Mede door het team dat op onze trouwdag werkte, de communicatie binnen het team en de service, was onze trouwdag de sprookjesdag waar we op hoopten. Super bedankt”, reageren Annemarie en Arjan van Driel. 

Niet alleen het nieuwe interieur sprak aan, wat opviel is dat ook veel bruidsparen kiezen voor een ja-woord in het prieel. En dit jaar was ook het gebruik van verschillende zalen voor een feest erg in trek. Zo hadden Bart van Loon en Dorien Stip op de eerste etage een dansvloer met DJ-booth en daarboven een ruimte waar je rustig met elkaar kon praten.


Ook de hernieuwde samenwerking met Stichting Kasteel Cultureel smaakt naar meer. Jong en oud genoot op zondagmiddagen van live-muziek en kunstexposities. En ook evenementen als de Kinderspeeldag en de theatervoorstelling over Romeo & Julia waren erg populair!

We kijken ernaar uit om u in het nieuwe jaar op het kasteel te ontvangen!

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -