Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Tips voor een congres of seminar in het kasteel

Organiseer je binnenkort een congres of seminar? Dan geven we je vier redenen om dat in Kasteel Duurstede te doen plus een slimme tip!

1. Inspirerende omgeving

Kennisdelen en inspireren gaat beter in een omgeving die tot de verbeelding spreekt. Zeker als je een dag lang de aandacht van je gasten wilt vasthouden.

2. Meerdere subruimtes

Het kasteel beschikt over meerdere subruimtes voor presentaties, keynotesessies en workshops. Hierdoor kun je jouw gasten eenvoudig een keuzeprogramma aanbieden.

3. Een aanspreekpunt

Schermen, beamers, microfoons, hoogwaardige catering? Check! Ook denken we graag mee over breakout activiteiten die passen bij jouw programma.

4. Een duurzame locatie

Kasteel Duurstede beschikt over een gouden Green Key, het hoogste duurzaamheidskeurmerk voor evenementenlocaties.

Bonustip

Plan je topspreker als laatste in. Dan is de kans groter dat al je relaties tot het eind blijven en met een positief gevoel naar huis gaan. Meer tips? Onze adviseurs denken graag met je mee over de invulling van jouw event! 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -