Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Horlogemerk Tissot traint verkopers in Kasteel Duurstede

De luxe en stijlvolle horloges van Tissot vinden hun weg naar liefhebbers over de hele wereld. De Nederlandse salestak van het Zwitserse horlogemerk organiseerde een training in Kasteel Duurstede voor mensen die met het merk werken.

“Kasteel Duurstede is goed bereikbaar en biedt een open en niet al te formele sfeer die past bij onze trainingen. Verder heeft het kasteel een duurzaamheidskenmerk. Dat sluit mooi aan bij de duurzame innovaties van Tissot, zoals de Tissot Solar die volledig op zonne-energie werkt”, vertelt Jim Hage van Tissot Netherlands.

De deelnemers werden getraind in de verschillende zalen van de middeleeuwse kasteeltorens. Tussendoor stond er een schermworkshop op het programma en borrelden de deelnemers in de kasteeltuin. “Die tuin en de binnenplaats vormen een perfect decor voor zulke activiteiten”, zegt Hage.

De reacties van de deelnemers? Die waren volgens Hage positief en ook zelf blikt hij tevreden terug. “Het team dat ons die dag heeft geholpen was aardig, behulpzaam en meedenkend. We hebben een leuke, leerzame en goed verzorgde training kunnen geven. Kasteel Duurstede is wat mij betreft een absolute aanrader als evenementenlocatie.”

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -