Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Zo organiseer je het ultieme bedrijfsfeest

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest of personeelsfeest? Esmée Kers van Kasteel Duurstede legt uit hoe je verwachtingen overtreft. “Dat is bij Kasteel Duurstede niet zo moeilijk”, lacht de accountmanager van het kasteel. “Zodra mensen de ophaalbrug oplopen zijn ze enthousiast.”

Welke tip zou ze organisatoren meegeven? “Ik zou beginnen met een welkomstcocktail op de binnenplaats of in de feestzaal. Daarna kun je een leuke workshop of activiteit organiseren. Een roofvogelshow of workshop schermen met het kasteel als decor is bijvoorbeeld heel indrukwekkend.”

Wat eten we daarna? “Een walking of sharing dinner is een aanrader. We serveren dan meerdere gerechtjes uit. Dat zorgt altijd voor een heel ontspannen sfeer.” Tijdens het diner zijn volgens Esmee een troubadour of vuurspuwer een aanrader. 

Last but not least: het feest. “Het mooie aan het kasteel is dat er meerdere ruimtes zijn. Wie wil dansen kan terecht in de feestzaal met ingebouwde dj-booth. Voor een goed gesprek ga je naar de loungeruimte. Elke zaal heeft trouwens een eigen bar, dus een drankje is altijd binnen handbereik. Die verschillende ruimtes geven veel dynamiek aan je feest. Mensen blijven niet de hele avond op hun plek en bij hun vaste clubje hangen, maar mixen met elkaar. Dat maakt je feest veel gezelliger!”

ultiem-bedrijfsfeest

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -