Direct contact  Bel 088 - 000 15 10

Romantisch verrassingsaanzoek in Kasteel Duurstede

Toen Danny van ‘t Hoff en de oud-Wijkse Miranda Buijink besloten te trouwen, ging daar geen aanzoek aan vooraf. Miranda wist alleen niet dat haar op Kasteel Duurstede een grote verrassing wachtte.

“Ik wilde het toch graag officieel maken”, vertelt Danny. Dus begon hij met het voorbereiden van het aanzoek. “We hadden een eerste gesprek voor de bruiloft bij Kasteel Duurstede, dus dat leek me een fantastische plek en moment om haar ten huwelijk vragen. Miranda komt uit Wijk en hoe gaaf is het dan om op het ‘Wijkse kasteel’ te trouwen, waarbij je ook nog eens de hele dag een kasteeleiland tot je beschikking hebt?”Samen met de locatiemanager, vriendin Brenda en de fotograaf bereidde Danny het aanzoek tot in de puntjes voor. “Van de aankleding van de feestzaal door Brenda en de locatiemanager. Tot het regelen dat ik ongezien kon wegglippen, zodat ik Miranda kon verrassen. Kasteel Duurstede heeft me geweldig geholpen bij het mogelijk maken van mijn aanzoek. De locatie, het decor, de sfeer en het moment: een dag om nooit meer te vergeten. Het kasteel is een bijzonder unieke locatie met verschillende zalen op een eiland omringd door water en een bos, hoeveel romantiek wil je?”


De bruiloft van Danny en Marieke staat gepland in juni 2017.

 

Foto’s: Joeri Kemp Fotografie

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther du Pon -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -