Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Vision Dinner over energie in Kasteel Duurstede

Directieleden van bedrijven uit de energie- en utiliteitsector kwamen onlangs samen in Kasteel Duurstede. Ze bezochten er een Vision Dinner van Flevum Corporate Council. 

,,Het doel van zo’n bijeenkomst is voornamelijk om kennis met elkaar te delen en te netwerken. Wij organiseren wekelijks 3 à 4 van dit soort zakelijke diners door heel Nederland”, vertelt Priscilla Lagendijk van Flevum, dat bedrijven, kennisinstellingen en overheden met elkaar verbindt om een onderlinge dialoog op gang te brengen en netwerken uit te breiden. 

De Vision Dinners zijn één van de vele activiteiten van Flevum. Elke bijeenkomst staat in het teken van een actueel thema in een specifieke branche of productketen. In Kasteel Duurstede waren dat veranderingen in de energiemarkt. Tijdens het diner vonden presentaties plaats over de digitale transformatie in de sector, innovatiemogelijkheden en het versneld vernieuwen van businessmodellen.  Aansluitend werd volop gediscussieerd door de gasten. 

Het was voor het eerst dat Flevum neerstreek in Wijk bij Duurstede. ,,Een mooie locatie in een prachtige omgeving. We zijn bovendien keurig geholpen door de medewerkers. Ze waren erg gastvrij en vriendelijk. Perfecte hospitality!”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -