Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Voies at the Castle drukbezocht!

Het was een drukte van belang in en om Kasteel Duurstede tijdens de recente editie van Voices at the Castle.

Geen wonder met optreden van maar liefst vijf koren. Wijks Vocaal gaf de aftrap van dit muzikale spektakel. Het klassieke repertoire van het koor matchte prachtig met het historische decor van Kasteel Duurstede. Daarna volgden optredens van Jeanboule, Vocality en Ome Ko'or. Pop, ballads, evergreens; ze kwamen allemaal voorbij op de binnenplaats van het kasteel. De middag werd afgesloten door piratenkoor Gein en Gek, een vrolijk gezelschap van Wijkse schavuiten die het publiek moeiteloos in beweging kregen. Heb je dit bijzondere evenement gemist? Kijk dan op Kasteel Cultureel. Daar vind je een prachtige fotoreportage.

 

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -