Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Volvo Klassieker Vereniging kiest voor Kasteel Duurstede

Hoe maak je een event voor klassieke auto’s nog leuker? Door een locatie te bezoeken die zelf één en al historie ademt! Zo kwam het dat op Tweede Paasdag tientallen autoliefhebbers te vinden waren in Kasteel Duurstede.

Het ging om leden van de Volvo Klassieker Vereniging. Zij gingen met hun oldtimers of klassieke Volvo’s op pad voor de jaarlijkse Heuvelrug-toerrit. Een tocht van 120 kilometer langs de mooiste plekken van Midden-Nederland. Onderweg kregen ze vragen en opdrachten voorgeschoteld, waarvan de antwoorden langs de route terug te vinden waren.

Onderweg deden de deelnemers bovendien Kasteel Duurstede aan. Daar kregen ze onder meer een rondleiding, werden ze meegenomen in de roemrijke historie van het kasteel en genoten ze van het uitzicht vanuit de kasteeltorens. Letterlijk een hoogtepunt tijdens de dag.

De Volvo Klassieker Vereniging is niet de enige organisatie die valt voor de charme en meerwaarde van een historische locatie. Jaarlijks houden tientallen bedrijven hun evenement in Kasteel Duurstede. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, symposium, vergadering of productpresentatie; een middeleeuws kasteel geeft elk zakelijk evenement een boost. Het kasteel beschikt over diverse zalen, een ruime binnenplaats en alle benodigde zakelijke faciliteiten. Gecombineerd met creatieve foodbeleving komen gasten niets tekort! 

volvo-klassieker-vereniging

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -