Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Wijkse brandweer viert 90-jarig bestaan in ''eigen'' kasteel.

De brandweervereniging van Wijk bij Duurstede bestond onlangs 90 jaar. Reden voor een spetterend feest met lekker eten. En waar kan je zo'n jubileum beter vieren dan in het ''eigen'' Wijkse kasteel?

Een prachtige feestlocatie en dat ook nog eens dicht in de buurt. Perfect bereikbaar dus voor de leden en oud-leden van de brandweervereniging die al negen deccenia lang uitrukt bij branden en calamiteiten. Na een gezellig welkomstdrankje op de binnenplaats werden alle gasten uitgenodigd voor een volledig verzorgde barbecue. Bang voor vieze vingers hoefden ze niet te zijn, dankzij de aanwezigheid van een chef-kok.

''Het eten was heerlijk'', blikt Constantijn Hakkenberg van Gaasbeek van de wijkse brandweerpost terug. ''Bovendien was er voor de aanwezige alle ruimte om bij te praten. Bijvoorbeeld over de tijd dat de brandweer nog met twee man sterk als brandwacht aanwezig was tijdens ieder evenemeent dat in Kasteel Duurstede georganiseerd werd. Met name voor de oud-leden bracht het feest in het kasteel dan ook mooie herinneringen naar boven.''

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -