
Samen de beste keuze maken?
Wij zetten graag onze ervaring in.
Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur
Amuse (*)
Verrassingsamuse a la chef
Spiesje van gemarineerde gamba’s geserveerd op een lemonblad
Mango met serranoham
Zalmmousse gegarneerd met een gamba
Veldsla, gerookte zalm, kwarteleitjes, crème fraîche, viseitjes en dille
Koude voorgerechten (**)
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, parmezaanskaas en pesto
Trio van wrapper: zalm /dille, ham /mosterd, kip /pesto
Sashimi: rauwe zalm /tonijn op een matje met gemberschilfers, sesamzaad en sojasaus
Klassieke parmaham met meloen
Salade van diverse slasoorten met rosé gebraden eendenborst en frambozen dressing
Soepen (*)
Heldere tomaten bouillon met stukjes tomaat en verse tuinkruiden
Krachtige bospaddestoelen bouillon met truffelcrème
Romige schorseneren soep met bieslook (seizoensgebonden)
Dubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden
Zeeuwse vissoep met garnaaltjes
Warme voorgerechten /Tussengerechten (**)
Yakitori saté met sojasaus op een bedje van wokgroenten
Tortelinni met tomaten concassee en parmezaanse kaas
Lauwwarme geitenkaas op en bedje van veldsla met honing en amandelen
Gemarineerde botervis met rode portsaus
Spoom (*)
Sorbetijs (rood fruit of passie) met champagnoise
Hoofdgerechten*
Ossenhaaspuntjes met rode wijn /rozemarijn saus (***)
Entrecote met bearnaisesaus (***)
Vistorentje van zalm, tilapia en een gegrilde coquilles met bearnaisesaus (***)
Kalfshaas Wellington begeleid met een romige saus (****)
Portabella (paddestoel) gevuld, saus, aardappel- groentegarnituur (***)
Gebakken gamba’s met knoflook en Oosterse gabakken groene kool (***)
Gebakken kabeljauw met venkel en beurre Blanc met truffeljus (*****)
*Alle hoofdgerechten worden op bord begeleid met seizoensgroente en aardappelgarnituur
Desserts (*)
Fruitspies besprenkeld met passievruchten coulis met een sorbetijs
Vanille roomijs met kletskoppen en huisgemaakte toffeesaus
Chocolademousse met sinaasappelsaus
Tarte tatin met een bolletje kaneelijs
Aardbeien mat slagroom (seizoensgebonden)