
Samen de beste keuze maken?
Wij zetten graag onze ervaring in.
Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur
Canapé de Luxe (* p.st.)
Flavours of the World
Een exclusief assortiment verfijnde hapjes van over de hele wereld. De ovenhapjes worden volgens origineel recept bereid. Denkt u bijvoorbeeld aan Scandinavisch, Zuid- Amerikaans, Noord Afrikaans en Mediteraanse hapjes. Voorbeelden zijn:
• Samosa’s: Minibroodjes, gevuld met lichtpikant rundvlees
• Mini brochette’s: Een brochette van malse kalfslende
• Marquez Wrap: Met rundvlees, lamsvlees, mosterd en koriander
In totaal serveren wij 9 soorten
Antipasti hapjes de Luxe (**)
Prachtige huisgemaakte antipasti
• Luchtgedroogde ham en worstsoorten: Coppa di Parma, Bressaola en prosciutto
• Crostini con salsa dolive: Crostini met olijf en tomatentapenade
• Italiaanse kaassoorten: Zachte romige kaas uit Piemonte, kaas uit Toscane, Gorgonzola
• Bruschetta pizzaiol: met kaas en een crème van zwarte olijven
• Diverse gevulde olijven en gevulde paprikaatjes en zongedroogde tomaat
Koud/ warm bittergarnituur (* p.st.)
Gevuld eitje in 2 kleuren, wrappers gevuld met kip en pestospread, mozzarella/ tomaat spiesjes, gemarineerde olijven spiesje,
haring op brood met ui en bieslook, rauwe ham met meloen, mini casino broodje brie met vijgencompote, carré van sandwich met gerookte zalm.
Gepaneerd kaashapje; met smeuïge kaas van binnen, kipkantje: malse kip met een krokant korstje, bitterballetjes: lekker van puur rundvlees,
Vlammetje: pikant gevuld loempiaatje met gehakt, mini frikadel.
Naast dit bittergarnituur heeft onze chef-kok een exclusief warm en koud bittergarnituur samengesteld.
Tapas buffet (**)
Pittig gekruide kipvleugeltjes
Spaanse gehaktballetjes
In knoflookolie gebakken champignons
Gekruide gamba’s
Gemarineerde cherry tomaatjes
Olijven, tapenade, stokbrood & kruidenboter
Kaas /Paté buffet (**)
Diverse soorten kaas & paté
Stokbrood en kruidboter
Trend bittergarnituur buffet (***)
Diverse kleine cocktails op trendy wijze geserveerd:
• Noorse garnalen met een zoetzure appelsalade aangemaakt met cornichons, cognac, tomaat en mayonaise
• Lichtgerookte eendenborst met mosterddressing,geserveerd met gemarineerde witlof
• Salade van gerookte zalm, kropsla en groene asperges aangemaakt met crème fraîche, spekjes en bieslook
• Cocktail van kip met een lichte ananas chutney
• Glaasje gevuld met gemarineerde botervis
• Bonbon van gerookte zalm gevuld met rivierkreeftjes en garnalen
Uitgaande van vijf items per persoon