Direct contact  Bel 088 - 000 15 10

Evenementen

Publieksevenementen

Van theater tot muziek, van kunst tot kinderspelen en van markten tot evenementen; er valt in en rond Kasteel Duurstede veel te beleven. Ook is het kasteel van 1 april tot 1 oktober regelmatig te bezichtigen voor publiek. Het kasteel is voor publiek opengesteld tussen 10:00 en 17:00 uur. 

Exposities in de donjon

DE KunstStad verzorgt maandelijks wisselende exposities van kunstenaars. De schilderijen en fototentoonstellingen zijn elke zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur te bekijken. 

Cultuur op zondag

Stichting Kasteel Cultureel organiseert en faciliteert op verschillende zondagen in het jaar culturele activiteiten in en rond het kasteel. Denk daarbij aan markten, muziekoptredens, theater en kinderactiviteiten. Bekijk de eerstvolgende evenementen.

Open Monumentendag

De tweede zaterdag in september kunnen liefhebbers van monumentale panden hun hart ophalen tijdens Open Monumentendag. Ook Kasteel Duurstede opent haar poorten. Bij grote belangstelling kunnen rondleidingen worden gegeven.

Reviews van onze gasten

- Joyce van Dam - Lammertink -

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Esther du Pon -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.