Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteel Duurstede valt in de prijzen!

Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, maakte begin dit jaar mooi nieuws bekend: Kasteel Duurstede staat op de 7de plek van meest populaire trouwlocaties van Nederland!

Authentieke uitstraling en natuurrijke omgeving
Kasteel Duurstede is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland. Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een park. Alleen al de entree - via een ophaalbrug over de slotgracht - zorgt voor het échte kasteelgevoel. Kasteel Duurstede bleek met zijn sprookjesachtige uitstraling een geliefde plek te zijn voor bruidsparen. Veel van de stellen die op zoek zijn naar een locatie voor hun grote dag, kwamen uit bij het historische kasteel en besloten hier hun bruiloft te vieren. In het afgelopen jaar hebben er weer vele prachtige bruiloften plaatsgevonden!

Toptrouwlocaties
Het is het achtste jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste trouwlocaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt.

Kom binnenkijken bij Kasteel Duurstede
Benieuwd naar Kasteel Duurstede voor jouw bruiloft? Bruidsparen kunnen het kasteel natuurlijk eerst komen bekijken!. Bijvoorbeeld tijdens de Open Top Trouwlocatie Route op onze eigen open dag. Eén keer in de twee maanden zetten verschillende locaties in Nederland hun deuren open voor stellen die van plan zijn om te gaan trouwen. Op zo'n dag kunnen bruidsparen op hun gemak binnen kijken in de locatie en bekijken of deze plek bij hen past.

Op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie? Maak een afspraak en laat je rondleiden.

Maak een afspraak!
Bekijk open dag

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -