Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

centrale locatie

~ met alle ~

faciliteiten voor jullie event

Ruimtes en faciliteiten

Kasteel Duurstede ligt in Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht en goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Het kasteel is omringd door een mooi en rustig park. Op het kasteeleiland heb je de beschikking over een in het groen gelegen prieel, een ruime binnenplaats met overkapt terras en twee kasteeltorens: de vierkante Donjon en Bourgondische toren.

Capaciteit van de locatie

Recepties 50 tot 250 personen.
Diners 50 tot 150 personen.
Buffetten 50 tot 250 personen.
Feestavonden 50 tot 350 personen.
Maximale capaciteit: 350 personen. 

 

Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten

Zalen en ruimtes

Kasteel Duurstede beschikt over verschillende zalen voor zowel kleine als grote gezelschappen. De gewelfde sleutelzaal - die je bereikt via een smalle muurtrap - is zeer geschikt voor ontvangsten. De Davidzaal is een prachtige ruimte voor een feest en op de bovenste verdieping vind je de grootste ruimte van het kasteel: de bisschoppenzaal. Deze ruimte is ideaal voor presentaties en vergaderingen en biedt een prachtig uitzicht op de wijde omgeving. Er zijn ook mogelijkheden om naar buiten te gaan, op het kasteeleiland vind je een overdekte stretchtent die staat opgesteld van april tot en met oktober.

Faciliteiten, catering en entertainment

Kasteel Duurstede beschikt over alle benodigde technische en audiovisuele faciliteiten voor jouw bijeenkomst. Het kasteel heeft eigen cateringfaciliteiten en een gastvrije bediening. Verder bieden we een breed aanbod aan workshops en entertainmentmogelijkheden en assisteren we je graag op organisatorisch vlak. 

Voorzien van een duurzaamheidskeurmerk

Kasteel Duurstede is in het bezit van een gouden Green Key. Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Het garandeert je dat we er alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat jij en jouw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Kasteel Duurstede ondersteunt en initieert bovendien initiatieven om maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen haar organisatie op de agenda te houden.

Reviews van onze gasten

- Joyce van Dam - Lammertink -

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Esther -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.