Direct contact?  Bel 088 - 000 15 10

centrale locatie

~ met alle ~

faciliteiten voor uw event

Ruimtes en faciliteiten

Kasteel Duurstede ligt in Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht en goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Het kasteel is omringd door een mooi en rustig park. Op het kasteeleiland heb je de de beschikking over een in het groen gelegen prieel, een ruime binnenplaats met overkapt terras en twee kasteeltorens: de vierkante Donjon en Bourgondische toren.

Capaciteit van de locatie

Recepties 50 tot 250 personen.
Diners 50 tot 150 personen.
Buffetten 50 tot 250 personen.
Feestavonden 50 tot 250 personen.
Maximale capaciteit: 350 personen. 

 

Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten Ruimtes en faciliteiten

Zalen en ruimtes

Kasteel Duurstede beschikt over verschillende zalen voor zowel kleine als grote gezelschappen. De gewelfde sleutelzaal - die je bereikt via een smalle muurtrap - is zeer geschikt voor ontvangsten. De Davidzaal is een prachtige ruimte voor een feest en op de bovenste verdieping vind je de grootste ruimte van het kasteel: de bisschoppenzaal. Deze ruimte is ideaal voor presentaties en vergaderingen en biedt een prachtig uitzicht op de wijde omgeving van kasteel Duurstede.

Faciliteiten, catering en entertainment

Kasteel Duurstede beschikt over alle benodigde technische en audiovisuele faciliteiten voor jouw bijeenkomst. Het kasteel heeft eigen cateringfaciliteiten en een gastvrije bediening. Verder bieden we een breed aanbod aan workshops en entertainmentmogelijkheden en assisteren we je graag op organisatorisch vlak. 

Adres

Langs de Wal 5 - 7
3961 AB Wijk bij Duurstede
(Navigatieadres: Muntstraat, Wijk bij Duurstede)

Route en parkeren

Kasteel Duurstede is vanuit Zeist en Utrecht goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook per auto is de locatie eenvoudig te bereiken door de nabijheid van de snelwegen A2, A15, A27 en A12. Er is ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het kasteel. Bekijk de routebeschrijving naar Kasteel Duurstede.

Reviews van onze gasten

- Sjouke Kazemier -

Mooie locatie voor kleine bijeenkomsten. Fraai historisch gebouw en leuk dat de verschillende onderdelen op verschillende etages plaatsvinden. Sfeervolle ambiance.Bijzondere locatie. Goed eten en drinken. 

- Seldenrijk -

Fantastische trouwlocatie. Oog voor detail en een geweldige uitstraling. 

- Gineke -

Alles was helemaal naar wens. Wij hebben een geweldige dag gehad. Fijn ook, dat de bediening perfect aanvoelde wat wij bedoelden. Complimenten daarvoor!