Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Openstelling

~ voor ~

publiek

Openstelling

Openingstijden

Kasteel Duurstede wordt in principe verhuurd voor bruiloften en andere zakelijke evenementen, maar gedurende de zomer (van 1 april tot 1 oktober) kun je van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur het kasteeleiland betreden. Mits er op dat moment geen evenementen of andere bijeenkomsten plaatsvinden!

Daghoreca

Lekker genieten van een geurende kop koffie of een goed glas wijn op de binnenplaats van Kasteel Duurstede? Op zondag is het terras geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, mits er op dat moment geen evenementen plaatsvinden. Warme en koude drankjes, lekkers voor bij de koffie en diverse borrelgarnituren. Voor ieder wat wils! Bekijk de menukaart.

Publieksevenementen

Soms wordt er door stichting Kasteel Duurstede een publieksevenement georganiseerd. Dan is de locatie zeker toegankelijk voor iedereen! Wil je weten welke activiteiten worden georganiseerd? Bekijk het programma.

Reviews van onze gasten

- Joyce van Dam - Lammertink -

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Esther -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.