Direct contact?  Bel 088 - 000 15 10

Openstelling

~ voor ~

publiek

Openstelling

Openingstijden van het terrein

Van 1 april tot 1 oktober kun je op dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur terecht op het kasteeleiland, mits er op dat moment geen evenementen of andere bijeenkomsten plaatsvinden.

Daghoreca

Lekker genieten van een geurende kop koffie of een goed glas wijn op de binnenplaats van Kasteel Duurstede? Op zaterdag en zondag is het terras geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, mits er op dat moment geen evenementen plaatsvinden. Warme en koude drankjes, lekkers voor bij de koffie en diverse borrelgarnituren. Voor ieder wat wils! Bekijk de menukaart.

Publieksevenementen

Zeker weten dat het kasteel open is? Elke zondag organiseert Stichting Kasteel Cultureel leuke activiteiten. Van theater tot muziek, van kunst tot kinderspelen en van markten tot evenementen; er valt in en rond Kasteel Duurstede veel te beleven. Bekijk het programma.

Reviews van onze gasten

- Joyce van Dam - Lammertink -

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Esther du Pon -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.