Direct contact  Bel 088 - 000 15 10

Evenementen

Publieksevenementen

Van theater tot muziek, van kunst tot kinderspelen en van markten tot evenementen; er valt in en rond Kasteel Duurstede veel te beleven. Ook is het kasteel tijdens het seizoen (27 maart tot 1 november) regelmatig te bezichtigen voor publiek.

Openingsdagen en horeca

In het seizoen kun je van dinsdag tot en met zondag terecht op het kasteeleiland, mits er op dat moment geen huwelijken of andere evenementen plaatsvinden. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je bovendien op het terras terecht voor een hapje en drankje. Wil je zeker weten dat het kasteel open is? Kom dan op zondag langs! Wij zijn dan geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Exposities in de donjon

DE KunstStad verzorgt maandelijks wisselende exposities van kunstenaars. De schilderijen en fototentoonstellingen zijn elke zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur te bekijken. 

Cultuur op zondag

Stichting Kasteel Cultureel organiseert en faciliteert op verschillende zondagen in het jaar culturele activiteiten in en rond het kasteel. Denk daarbij aan markten, muziekoptredens, theater en kinderactiviteiten. Bekijk de eerstvolgende evenementen.

Open Monumentendag

De tweede zaterdag in september kunnen liefhebbers van monumentale panden hun hart ophalen tijdens Open Monumentendag. Ook Kasteel Duurstede haar poorten geopend. Bij grote belangstelling kunnen rondleidingen worden gegeven.

Reviews van onze gasten

- Joyce van Dam - Lammertink -

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Esther du Pon -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.