Direct contact  Bel 088 - 000 15 10

Evenementen

Publieksevenementen

Van theater tot muziek, van kunst tot kinderspelen en van markten tot evenementen; er valt in en rond Kasteel Duurstede veel te beleven. Ook is het kasteel tijdens het seizoen (27 maart tot 1 november) regelmatig te bezichtigen voor publiek.

Openingsdagen en horeca

In het seizoen kun je van dinsdag tot en met zondag terecht op het kasteeleiland, mits er op dat moment geen huwelijken of andere evenementen plaatsvinden. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je bovendien op het terras terecht voor een hapje en drankje. Wil je zeker weten dat het kasteel open is? Kom dan op zondag langs! Wij zijn dan geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Exposities in de donjon

DE KunstStad verzorgt maandelijks wisselende exposities van kunstenaars. De schilderijen en fototentoonstellingen zijn elke zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur te bekijken. 

Cultuur op zondag

Stichting Kasteel Cultureel organiseert en faciliteert op verschillende zondagen in het jaar culturele activiteiten in en rond het kasteel. Denk daarbij aan markten, muziekoptredens, theater en kinderactiviteiten. Bekijk de eerstvolgende evenementen.

Open Monumentendag

De tweede zaterdag in september kunnen liefhebbers van monumentale panden hun hart ophalen tijdens Open Monumentendag. Ook Kasteel Duurstede haar poorten geopend. Bij grote belangstelling kunnen rondleidingen worden gegeven.

Reviews van onze gasten

- Sjouke Kazemier -

Mooie locatie voor kleine bijeenkomsten. Fraai historisch gebouw en leuk dat de verschillende onderdelen op verschillende etages plaatsvinden. Sfeervolle ambiance.Bijzondere locatie. Goed eten en drinken. 

- Seldenrijk -

Fantastische trouwlocatie. Oog voor detail en een geweldige uitstraling. 

- Gineke -

Alles was helemaal naar wens. Wij hebben een geweldige dag gehad. Fijn ook, dat de bediening perfect aanvoelde wat wij bedoelden. Complimenten daarvoor!